Autor: Beta

Novi Sad
24.09.2020.
22:40 > 22:41
Zaštitnik građana Zoran Pašalić tražio je danas od Centra za socijalni rad u Novom Sadu da obezbedi neodložan i kontinuirani korektivni nadzor, posebno u slučaju sumnje na seksualno zlostavljanje deteta, kao i da postavi jasne prioritete u radu za slučaj vanrednog stanja, vanredne situacije i vanrednih okolnosti.
  • pravnik

    25.09.2020 13:37
    Koji centar...?
    Gospodine Pašaliću, ako već mislite da bi Centar za socijalni rad u Novom Sadu trebao da počne da radi svoj posao, onda prvo morate početi od detaljnog psihološkog pregleda, a onda i onog drugoj stručne provere znanja zaposlenih u tom centru. Oni su sve samo nisu Centar za socijalni rad. U tome je poenta što se sa ovim ustanovama niko ne bavi na pravi način. Država se bavi izgradnjom i ugradnjom u procente, samo ih profit i zarada interesuje, a socijalni momenat ona ne poznaje i nije joj zanimljiva socijala...
  • xyzž

    25.09.2020 09:40
    I onda
    Ministar prosvete izjavi kako će oduzimati roditeljima decu koja ne nose maske u školi!
    Pa kome će ih dati????
  • Sve drugo

    25.09.2020 07:31
    je taj centar samo nije ono sto bi trebalo da bude. Za pocetak, zaposleni socijalni radnici da budu ljubazniji i kulturniji. Predpostavka je da su i strucni ili su mozda samo partijski poslusnici.Oni su tu zbog nas,a ne mi zbog njih.
  • Slavica Dokmanovic

    25.09.2020 07:20
    Zastitnik gradjana
    Posovanje i zahvalnost gospodinu Pasalicu. On vrlo strucno radi posao zastitnika gradjana, pridrzava se zakonskih ovlascenja ali i radi u skladu sa Ustavom i zakonima Srbije. Da nam je vise ovakvih ljudi i u drugim drzavnim organima gde gradjani traze zastitu. Brzina kojom zastitnik gradjana reaguje na probleme, je ono sto cini dodatnu sigurnost za gradjane.
    Prava licnost na pravom mestu.
    Moje postovanje,
    Dokmanovic Slavica dipl.pravnik u penziji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna